Zdravlje

IMATE KAMENJE U ŽUČI? Evo kako da ga prirodno izbacite za samo 7 dana!

Žučne kamne su najčešća bolest žučnih kanala i mogu se kretati u veličini od zrna pijeska do veličine kuglice za golf. Neki ljudi razvijaju samo jedan žučni kamen, dok se drugi odjednom mogu razviti više.
Jedan od simptoma žučnih kamenaca je osjećaj snažne sitosti nakon obroka. Osjećate se kao da ne možete probaviti hranu. Ako stvari postanu ozbiljnije, javlja se i bol u jetri.
Žučni mjehur je najneugodniji simptom žučnih kamenaca, a manifestira se u obliku vrlo jake i neugodne boli, koja može trajati satima. Takva bol obično pogađa područje ispod desnog rečnog luka.
Ako mislite da imate kamenac u žuči, bilo bi najbolje primijeniti ovu drevnu kinesku metodu.

Kako izbaciti žučne kamence kroz stolicu:

Prvih pet dana svaki dan popijte četiri čaše soka od jabuke ili pojedite barem 4-5 jabuka. Jabučni sok omekšava žučne kamence. Tijekom tih 5 dana možete jesti normalno.
Ne ručajte šesti dan. Tog dana u 18 sati popijte čajnu žličicu epsom soli (magnezijev sulfat) sa čašom tople vode. U 20h učinite isto. Magnezijev sulfat otvara žučni mjehur.
U 22 sata popiti 5-6 žlica maslinovog ili sezamovog ulja s istom količinom svježe iscijeđenog limunovog soka. Dobro promiješajte i popijte.
Sljedećeg jutra na vašoj će stolici biti zeleno kamenje. Obično lebdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *