Estrada

NEDA UKRADEN OBUKLA VJENČANICU: Pjevačica izgleda prekrasno, a ovaj detalj su svi primijetili (FOTO)

Srpska pjevačica Neda Ukraden oduševila je svoje obožavatelje atraktivnim izgledom iako je u sedmom desetljeću života.

Počaštila je svoje obožavatelje objavom slike sebe kako nosi vjenčanicu.

Mnogi su mislili da se pjevačica udaje, međutim, haljinu je nosila zbog potrebe snimanja videa za svoju novu pjesmu pod nazivom “Za istinsku ljubav”.

 

BONUS ČLANAK

Fotograf Dušan Petrović prije nekoliko je dana otkrio da je pozitivan na koronavirus, a danas je njegovu najavu iz bolnice podijelila Severina koja je često surađivala s njim.

– Hvala svima na porukama podrške i izvinjavam se što niste odgovorili. Večeras sam završio u bolnici oko pola jedan jer mi se stanje pogoršalo i temperatura mi nije pala. Tako da ću biti ovdje do daljnjeg. Pazite i pazite. Ova kruna je veliki horor, iako ćemo je i mi osvojiti – napisao je uz fotografiju iz bolnice koju je podijelila Severina i poslala mu podršku u obliku emocionalnog srca.

– U ponedjeljak sam došao u Kragujevac s namjerom da budem s majstorima, jer su naši radovi u tijeku. U ponedjeljak je sve bilo u redu. Doduše, imao sam malu slabost, ali to sam pripisao činjenici da sam prethodnog tjedna imao devet snimaka i uređivao noću i nisam spavao. Ponedjeljak do utorak probudio sam se oko tri ujutro, pola tri, s temperaturom od 38,8 i groznicom. Stvarno sam bio bolestan, to je bio prvi simptom. U utorak sam otišao na kliniku, testirao se, pregledali su mi pluća, uzeli su brisevi i uzeli krv – nedavno se oglasio fotograf na Instagramu, a zatim ponovno nazvao i napisao da mu je “bolje”, ali čini se da oni stvari su se ipak pogoršale tijekom večeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *