Zabava

Chat dana: lijepa slika

 

BONUS

Darko Lazić je u srijedu na sličan trošak pohvalio glavni rođendan svog djeteta Alekseja i posvećenje, a kako i treba biti. Umjetnik i njegova bolja polovica Marina bavili su se svim stvarima, festival je održan u prenoćištu, gdje su predstavnici procijenili temperaturu na prolazu posjetiteljima.

Na ulazu je ostao specijalista iz ureda, koji je morao prvo provjeriti sve posjetitelje prilikom ulaska u hodnik, a zatim ih pratiti do mjesta gdje su sjedili. Unatoč činjenici da su specijalci upozoravali da još uvijek nije idealna prilika za sastavljanje svečanosti i veselja, s obzirom na to da je bič coronavirusa cijelo vrijeme napredovao, Lazić ne bi želio odlagati festivale, ali su poduzeli sve mjere.

– Iznenađen u svet. Šalu na stranu, šta mi može napraviti infekcija kad sam se nadvladao u tolikoj mjeri. Poduzeti su svi sigurnosni napori, ionako moj smještaj drži moj rezervni roditelj i dobrobit svakog posjetioca je riješena. Recite hvala Bogu, ponajviše smo fit kao zagonetka. Nema motivacije za stres – rekao je umjetnik.

U svjetlu fotografija i snimaka koji su se pojavili na neformalnim organizacijama, okupljanje je bilo veselo i sve je podvrgnuto korisniku Alekseju, koji je dobio brojne donacije. Koverte su bile ispred paketa, što podrazumijeva da su suputnici, obitelj, brza i udaljenija porodica odlučili dati novac. Ono što je sigurno je sigurno. Bilo je i pojedinaca koji su, bez koverte, dali mališanima igračke, haljine, tortu i svinju za suđe. Kako Kurir.rs otkriva, Lazićeva korisnica dobila je oko 5.000 eura, koje će majka i otac smjestiti na njegov bankovni račun, koji su otvorili par dana nakon njegovog uvođenja u svijet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *